Hoe laat ik nou zien wat ik doe?

Op een beurs denken bezoekers vaak dat ik drukker of uitgever ben, vertelt Sebastiaan Hanekroot van Colour&Books in Apeldoorn. Hoe maak ik nou in één keer duidelijk wat ik doe? Video zeg ik! Laat je klant eens aan het woord, want dat werkt. Een week later staat de uit Los Angeles overgekomen kunstfotografe Carolyn Drake voor mijn camera. Ze vertelt precies waarom zij voor Colour&Books heeft gekozen, en wat Sebastiaan zo uniek maakt. Om het verhaal compleet te maken doen we nog een opname bij de drukker, en komt Sebastiaan ook nog even aan het woord. Een week later draait het filmpje op de stand van Colour & Books op het Unseen foto festival op het Westergasterrein in Amsterdam. Iedereen die langskomt bij de stand weet nu in 90 seconden wat Sebastiaan doet, en wat hij niet doet. Gewoon door een video die werkt!

You may also like...