Mans filmt in BovenIJ ziekenhuis, een bijzondere ervaring!

In december filmt Mans filmt in en voor het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam. Het BovenIJ ziekenhuis is persoonlijk, verbindend en ondernemend. Dat ervaar ik al snel als ik door de afdeling communicatie door het hele ziekenhuis geloodst wordt om artsen, personeelsleden, patiënten en bezoekers vast te leggen.

De eerste patiënt die ik voor de camera krijg vertelt me spontaan dat het ziekenhuis van haar een rapportcijfer 10 krijgt. Een andere patiënt bedenkt voor mijn camera de slogan “Wij worden blij van het BovenIJ”. Ik tref zelfs iemand die niet ziek is en niet in de buurt woont, maar als het ooit zover zou komen best in het BovenIJ ziekenhuis behandeld wil worden. Ik hoor en voel veel waardering voor de persoonlijke manier van behandelen door het personeel, en tref patiënten die na hun bezoek gewoon nog even lekker een bakkie koffie doen.

Het BovenIJ ziekenhuis koppelt veilige en kwalitatief goede zorg aan kleinschaligheid en gastvrijheid en geeft de slogan “Zorg goed voor elkaar!” een nieuwe dimensie.

Ik voel me snel op mijn gemak in het ziekenhuis en het is net of iedereen me al kent wanneer ik voor de tweede keer kom filmen. Ik dank iedereen die mee heeft gewerkt aan het tot stand komen van deze film voor de bijzondere ervaring! Het is een beetje ver van huis, maar wie weet als ik nog een een ziekenhuis nodig heb ….

You may also like...